Beste donateurs,

We schrijven jullie vandaag met een stralende glimlach op ons gezicht. Een paar maanden geleden lanceerden we een ambitieuze uitdaging: 50.000 euro inzamelen om de straatrondes van 2024 te ondersteunen. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we dit doel hebben bereikt!

Het ingezamelde bedrag is sowieso fantastisch. Maar wat ons het meeste raakt, is de solidariteit die hieruit spreekt. Dit succes is niet louter financieel maar vooral menselijk.

Jullie hebben duidelijk laten zien dat we, zelfs in het gezicht van enorme uitdagingen, samen vastberaden kunnen handelen.

In een wereld waar vaak de verschillen worden benadrukt, herinnert jullie betrokkenheid ons aan een essentiële waarheid: door te delen en elkaar te helpen, creëren we een betere toekomst voor iedereen. Jullie financierden niet gewoon straatrondes, maar hielpen een meer inclusieve en menselijke samenleving op te bouwen.

Dankzij jullie kunnen onze teams onverminderd doorgaan met het bieden van hulp aan degenen die de maatschappij te vaak vergeet. We kunnen zorg bieden, luisteren, troosten en vooral mensen ondersteunen op de weg naar hun re-integratie en herhuisvesting. In 2024 zullen levens veranderen.

We leggen deze weg niet alleen af. Elke stap die we zetten is een weerspiegeling van jullie vrijgevigheid. Dit succes is jullie succes. Want het laat zien dat we collectief echt een verschil kunnen maken. Een meer zorgzame samenleving is geen droom: het is binnen handbereik als we onze krachten bundelen.

Bedankt dat jullie in deze visie geloven en voor solidariteit kiezen. Bedankt voor jullie hulp om van de wereld een warmere plek te maken, één gift per keer.

Samen maken we een eind aan dakloosheid!

Met al onze dankbaarheid,

Het Straatverplegers team

Meer informatie over ons straatwerk